U bent hier » Bedrijf
 
Ledlite® NV
Bergstraat 40-40a · 3945 Ham
Belgium
tel: +32(0) 13 67 28 24
fax: +32(0) 13 67 28 25
ledlite@sireco.be

Het bedrijf

Ledlite® is een groeiende KMO, gevestigd te Ham bij Tessenderlo. Alle onze borden met variabel boodschappen zijn EN12966 gekeurd sinds april 2014. Onze keuring is bevestigd door een attest van een erkende keuringsorganisme.

Ledlite® is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van signalisatie producten die uitgerust zijn met LED's (light emitting diodes). Daarnaast wordt de plaatsing en service na verkoop volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Ledlite® maakt deel uit van de Groep Sireco die gespecialiseerd is in verkeerstechnieken.

Ledlite® heeft door zijn jarenlange expertise in LED signalisatie, sinds 1992, producten ontwikkeld die momenteel standaard zijn in het straatbeeld : Zone 30 Borden, Harsproducten aan ronde punten (Rondo) en verkeerseilandjes (Kedo), Snelheidsinformatieborden, Biflash (al of niet gecombineerd met F49 voetgangersoversteekbord)... .

Aangezien Ledlite® zijn onderzoek en ontwikkeling volledig in eigen beheer uitvoert, kunnen ook ‘Op maat gemaakte projecten’ volledig worden uitgevoerd van A tot Z.

Alle producten die worden ontwikkeld bij Ledlite® worden zowel in het stadium van ontwikkeling alsook in de fase van productie onderworpen aan extreme testprocedures. Bovendien heeft Ledlite® een eigen elektronica - labo dat uitgerust is met moderne controleapparatuur .

Ledlite® heeft door zijn jarenlange ervaring een groot aantal referenties opgebouwd en dit bij volgende klantengroepen zowel in België alsook in het kader van Export : lokale besturen, politie, gewesten, haven, scheepvaart, aannemers, ontwerp-en architectenbureaus, privé-ondernemingen, lokale distributeurs ... .

Dankzij haar kennis en ervaring integreert Ledlite® zich in een netwerk van gespecialiseerde bedrijven en is ze eveneens een belangrijke schakel in een groep van bedrijven die de verkeersveiligheid hoog in het vaandel dragen.

Ledlite : uw betrouwbare partner in verkeerspreventie en verkeersveiligheid.